Liberty Foodbar, gelegen in het mooie centrum van Bladel geopend in 2018. Daar draait alles om:

 

FRESH FOOD ⚓ GREAT DRINKS ⚓ NICE PEOPLE

Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, waarbij we geen onderscheid maken tussen medewerkers en gasten. We werken met plezier en dat stralen we uit.

 

Het concept van Liberty Foodbar is stoer en simpel; mooie gerechten en producten; goede burgers, verse saladbowls, barbites, speciaalbier, killer cocktails en heerlijke wijnen! Daarnaast serveren we ook ons eigen biermerk: Liberty Craft Beer. Wij geloven namelijk in de beproefde standaarden om vanuit daar goed uitzonderlijk bier te maken met een twist. Met een gezellige en vlotte bediening zorgen we voor een ongedwongen stadse vibe!

 

Waarom doen we dat?

Omdat wij anders zijn, en dat is OK. Wij houden niet van geijkte etiketten in de horeca, maar wij
houden van mensen die genieten en van mensen die zichzelf kunnen zijn.

 

Liberty draagt uit dat het prima is om anders te zijn. Dat het oké is om iets anders te doen dan wat het ‘middensegment’ horeca ‘normaal’ vindt. IT’S OK TO BE DIFFERENT.
We doen dat vanuit onze kernwaarden WELKOM, PLEZIER en GROEI. Deze vormen de basis van Liberty Foodbar en zijn als het ware het kompas waarop de organisatie draait.

 

 

WELKOM

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt; jong, oud, mindervalide, arm, rijk. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt!

 

PLEZIER

Bij Liberty Foodbar doen we alles met plezier en dat stralen we uit! Wanneer onze gasten dit zien en voelen, creëren we samen de juiste vibe: een plezierige (werk)sfeer.

 

GROEI

Bij Liberty zijn we gedreven en durven we stappen te zetten waarmee we iets teweegbrengen bij onze gasten. Met attitude en lef tillen we de standaard van het middensegment horeca naar een hoger niveau. Wij zijn niet bang om het anders te doen en dit alles samen stimuleert de groei van onze organisatie en onze mensen. Ontwikkeling en opleiding zijn hierin key.