Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor in de keuken! Ben je minimaal 15 jaar oud en vind je het gaaf  om de gerechten aan de koude kant van de keuken te (leren) bereiden? Heb jij naast school en je drukke  sociale leven nog wat uurtjes vrij om bij het meest sfeervolle horecazaak in De Kempen te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Zo ziet je werk eruit

Op basis van een oproepcontract en in goed overleg met je leidinggevende, word je in ieder geval 2x per week ingepland om jouw ding te doen. Zoals eerder gezegd, ben je vooral bezig met het bereiden van de gerechten aan de koude kant. Je krijgt hier natuurlijk goede begeleiding van je leidinggevende voor, zodat je de gaafste, instagrammable gerechten maakt. Wanneer het niet druk is, kan het voorkomen dat je meerdere rollen hebt. Je wordt op deze manier meteen een echte allrounder! Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je ook ondersteunt bij een stukje mise-en-place, of drankjes aanvult bij de bar. Als afsluiting van je dienst drink je samen met je collega’s gezellig een sluitdrankje. Vanzelfsprekend stellen we jouw input op prijs, dus als je gave ideeën hebt om je werk NOG beter uit te kunnen voeren, horen we dit graag! 

 

Over Liberty Foodbar

Wij zijn Liberty Foodbar, gelegen in het mooie centrum van Bladel. Bij ons gaat alles om FRESH FOOD ⚓ GREAT DRINKS ⚓ NICE PEOPLE. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. We werken met plezier en dat stralen we uit. Zo wordt de beleving voor de gast natuurlijk ook ontzettend gezellig.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de balans tussen school en werk goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals ‘coaching-on-the-job’. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO en op het moment dat je doorgroeit, kom je in de Liberty Foodbar loontabel terecht, welke BOVEN CAO zit. 

 

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:
info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘Keukenhulp koude kant’.

Loop even binnen of bel even naar 0497- 225 400 en vraag naar Max.

 

Solliciteren?