Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een collega voor onze Daniela! Liberty Foodbar is 7 dagen per week open en het lukt haar niet meer om deze zelf helemaal tip top te houden. Ben jij het opgeruimde type die er voor zorgt dat ons foodbar er altijd netjes en representatief uitziet? En vind je het geen probleem om geheel zelfstandig jouw ding te doen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zo ziet je werk eruit

In deze functie werk je geheel zelfstandig, gedurende 12 uur per week, op dinsdagochtend, zaterdagochtend en zondagochtend van 6.30 uur tot 10.30u uur. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het restaurant, opslagruimte, toiletten en kantoor. Daarnaast verricht je kleine neventaken zoals het bijhouden van de opslagruimte, kantoor, het verzorgen van de was en terras opzetten. Tijdens vakanties vangen Daniela en jij waar kan, elkaar op. Dit is altijd in overleg.

Over Liberty Foodbar

Wij zijn Liberty Foodbar, gelegen in het mooie centrum van Bladel. Bij ons gaat alles om FRESH FOOD ⚓ GREAT DRINKS ⚓ NICE PEOPLE. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. We werken met plezier en dat stralen we uit. Zo wordt de beleving voor de gast natuurlijk ook ontzettend gezellig.

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar kom je terecht in een bijzonder gezellig jong maar hecht team waar we elke dag vol enthousiasme aan het bouwen zijn om de beste in de regio te zijn. Jouw salaris is conform de CAO Horeca. Wie bieden je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd aan en indien het beiden bevalt, met uitzicht naar een vast dienstverband.

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:
info@liberty-foodbar.nl onder vermelding van ‘interieurverzorg(st)er’

Vragen? Bel dan even naar 0497- 225 400 en vraag naar Yorick (Bedrijfsleider)

 

Solliciteren?