Sta jij net als wij voor

FRESH FOOD GREAT DRINKS NICE PEOPLE ?

En vind je het een uitdaging om Liberty Foodbar mee naar de next level te tillen? Afwisseling en dynamiek zijn jou op het lijf geschreven? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Vakkracht Keuken!

 

Zo ziet je werk eruit

Op basis van een fulltime contract (38 uur per week) laat jij vanuit jouw kennis en ervaring (niveau 2/3), samen met je team de gaafste gerechten de keuken uit rollen. Je bijt je vast in taken zoals bestellen, een goede mise en place, het opgeruimd houden van je werkplek en het mee aansturen van onze oproepkrachten. Daarnaast draai jij je hand ook niet om voor het mee oppakken en doorvoeren van onze processen, zodat we onze gasten als een geoliede machine instagrammable gerechten voor kunnen schotelen. We dagen je graag uit om pro-actief mee te denken om de operatie volgens de visie van Liberty Foodbar naar de next level te tillen.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de werk-privé balans goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO en op het moment dat je doorgroeit, groeit je salaris met je mee. Daarnaast krijg je in de avonduren na 22:00 maar liefst 125% betaald!

 

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:
info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘Vakkracht Keuken’

Vragen? Loop even binnen of bel even naar 0497-  225 400 en vraag naar Dave (Bedrijfsleider) of Max (Leidinggevende Keuken)

 

Solliciteren?