Sta jij net als wij voor

FRESH FOOD GREAT DRINKS NICE PEOPLE ?

Ben jij er klaar voor om jouw verschillende talenten te laten shinen om op meerdere fronten met plezier jouw ding te doen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Liberty collega! Uren in overleg, mogelijk van parttime tot fulltime dienstverband.

 

Zo ziet je werk eruit

Werken bij Liberty Foodbar is heerlijk afwisselend en dynamisch. We leiden je breed op, zodat je een goede basis voor zowel bediening als keuken hebt. Hiernaast vinden we het natuurlijk ook belangrijk om met jouw groeiwensen mee te denken. Wil jij je, wanneer je de basis beheerst, meer in de bedieningskant verdiepen? Prima! Toch meer passie voor de keuken? Top!

Naast de pure horecataken en verantwoordelijkheden, liggen er nog meer kansen voor het grijpen! Wil je graag je steentje bijdragen aan de Marketing? Of ben jij een kei  in roosteren? Of heb jij andere verborgen talenten die perfect passen bij Liberty? Vertel het ons en we denken graag met je mee.

 

Dit bieden wij jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de balans tussen werk / privé goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO. We starten met een contract voor bepaalde tijd en wanneer blijkt dat we een goede match zijn, is er vooruitzicht op een vast contract. Funfact: na 22:00 krijg je maar liefst 125% betaald!

 

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:

info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘vaste medewerker’.

Vragen? Bel dan even naar 0497-  225 400 en vraag naar onze bedrijfsleider, Dave.

 

 

Solliciteren?