Ben jij de keukenkampioen waar wij op zoek naar zijn? Solliciteer dan nu bij Liberty Foodbar!

Iedere dag streven wij naar het perfectioneren van onze drie pijlers: spontane en vriendelijke service, vers eten hoog op smaak en een prettige sfeer in een fijne omgeving!  Iedereen is altijd welkom -jong, oud, rolstoel, arm, rijk – ook de iets anderen. We doen alles met plezier en dat stralen we uit. Zo wordt de beleving voor zowel de gast als de medewerker natuurlijk ook ontzettend gezellig. Wij zijn gedreven en durven stappen te zetten die iets teweeg brengen. 

 

Zo ziet jouw dag eruit

Om 9.45u kom je binnen om je klaar te maken voor een gezellige, productieve dag werk. Om 10.00u sta je dan ook startklaar om de keuken op te starten. Jij ondersteunt onze Chefkok en Sous-chefkok, maar kan ook zelf opstarten. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om de m.e.p. lijst af te werken en draait er je hand niet voor om te leren hoe je de gerechten van de kaart zelfstandig kunt bereiden. Daarnaast zie je het als een uitdaging om ook te leren een lunch zelfstandig te draaien op de momenten dat de Chefkok en Sous-chefkok in overleg zijn of één van hen met vakantie is. Om 18.00u zit jouw dienst erop en kijk je terug op een goede, productieve dag. 

 

Dit vragen wij van jou

– Je bent minimaal 20 jaar oud;

– Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring met het werken in een keuken;

– Jouw werkdagen zijn in principe op maandag en donderdag van 10.00-18.00u;

– Jij bent jezelf en weet in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven;

– Je werkt gestructureerd en weet hoe je je focus kunt houden;

– Je bent communicatief vaardig en hebt er geen moeite mee om de vragen te stellen die voor jou belangrijk zijn.

 

Dit bieden wij jou

Bij Liberty Foodbar kom je terecht in een bijzonder gezellig jong maar hecht team waar we elke dag vol enthousiasme aan het bouwen zijn om de beste in de regio te zijn. We zijn daarnaast buitengewoon collegiaal en hebben oprecht aandacht voor elkaar. We helpen jou om jezelf verder te ontplooien binnen je functie. Dit kan zowel vanuit een stukje coaching on the job, als kennisverdieping door middel van onze online Liberty Foodbar Academy. Jouw salaris is conform de CAO Horeca.

 

Solliciteren

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:

info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘Keukenkampioen’.

 

Vragen? Bel dan even naar 0497-  225 400 en vraag naar onze bedrijfsleider Yorick 

 

Solliciteren?