Sta jij net als wij voor

FRESH FOOD GREAT DRINKS NICE PEOPLE ?

En vind je het een uitdaging om Liberty Foodbar mee naar de next level te tillen? Afwisseling en dynamiek zijn jou op het lijf geschreven? Dan ben jij wellicht onze nieuwe leerling (zelfstandig werkend) kok!

 

Dit bieden we jou

Zie jij een carrière als kok of zelfstandig werkend kok wel zitten, maar heb je geen diploma? No problem! Wij helpen jou de kennis en ervaring op te doen door jouw bbl opleiding niveau 2 of 3 (kijkend wat het beste bij jou past) te betalen en je daarnaast natuurlijk in onze eigen keuken hierin te begeleiden.

Naar aanleiding van de bbl opleiding die het beste bij je past, ga je ongeveer 30% van je werkweek naar school en werkt 70% hiervan in onze keuken. Na 2 of 3 jaar heb jij je skills op orde en een diploma als bewijs. Liberty Foodbar is een erkend leerbedrijf, wat betekent dat we de skills en knowhow hebben om jou naar ’the next level’ te tillen.

 

Zo werkt het bij Liberty Foodbar

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de werk-privé balans goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk mooi aansluit met jouw opleiding zodat je lekker veel kunt leren. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO BBL en op het moment dat je doorgroeit, groeit je salaris met je mee. Daarnaast krijg je in de avonduren na 22:00 maar liefst 125% betaald!

 

Zo solliciteer je

Klinkt dit wel als jouw ding? Kom dan eens een bakkie doen, zodat we de mogelijkheden kunnen verkennen.

Wil je er eerst wat meer over te weten komen? Check dan onder andere de open dag eens bij De Rooi Pannen op 24 mei.

Meteen solliciteren? Stuur je sollicitatie naar: info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘opleiding BBL keuken’