Ben jij onze nieuwe keukencollega?

We zijn op zoek naar een keukenkanjer op het niveau van zelfstandig werkend kok – souschef I die Liberty mee naar ‘the next level’ wil tillen! Die er warm voor loopt om als rechterhand van onze chefkok creatief mee te denken bij het aanpassen van de kaart en recepten, maar ook onze Keukenkanjers mee begeleidt. Je hebt dat onmisbare oog voor detail zodat onze gerechten tip top de keuken verlaten en denkt van nature mee in oplossingen. Klinkt dit goed in jouw oren? Dan zoeken we jou!

 

Dit ga je doen

Als rechterhand van de chef heb je een leuke, variërende baan te pakken. Het begint natuurlijk bij de basis, de mise-en-place. Je voert hierin verschillende voorbereidende werkzaamheden uit. Daarnaast ondersteun je onze chefkok bij het bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en het meedenken in aanpassingen van de kaart. Je zorgt samen met je keukenteam voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek. Daarnaast werk je nieuwe medewerkers in en begeleid je de rest van onze Keukenkanjers zodat de keuken gestructureerd en als een geoliede machine loopt. Bij afwezigheid van de chefkok ben jij de leidinggevende van de keuken. Je ben in staat duidelijke aanwijzingen/ instructies te geven én ook in staat om het team te motiveren en enthousiasmeren.

 

Dit vragen we van jou

We zijn specifiek op zoek naar jou wanneer je aantoonbare vakinhoudelijke kennis en ervaring meebrengt, op het minimale niveau van Zelfstandig werkend kok. Je vindt het leuk om een gevarieerd pakket aan taken en verantwoordelijkheden te hebben. Snel schakelen is iets wat bij jou past en waarbij je jouw verschillende skills in kunt zetten, zoals onder andere; de gerechten die tip top de keuken verlaten, het inleren van nieuwe medewerkers en begeleiden van je team op o.a. gestructureerd werken en HACCP. Je vindt het daarnaast prima om mee te draaien in het rooster, waardoor je, in overleg, zowel door de weeks als weekenddiensten draait.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de balans tussen werk / privé goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO. Funfact: na 22:00 krijg je maar liefst 150% betaald! We starten met een contract voor bepaalde tijd en wanneer blijkt dat we een goede match zijn, is er vooruitzicht op een vast contract.

 

Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Mail jouw contactgegevens en een korte motivatie via info@liberty-foodbar.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Mark via Mark@liberty-foodbar.nl of loop even binnen.

 

Solliciteren?