Ben jij onze nieuwe keukencollega?

We zijn op zoek naar een keukenkanjer op het niveau van zelfstandig werkend kok die Liberty mee naar ‘the next level’ wil tillen! Klinkt dit goed in jouw oren? Dan zoeken we jou!

 

Dit ga je doen

Als Leidinggevende Keuken heb je een leuke, variërende baan te pakken. Je bent één van de leidinggevenden van ons keukenteam en samen bouwen jullie iedere dag aan het behouden van de goede sfeer, structuur EN kwaliteit.

 

Alles begint natuurlijk bij de basis, de mise-en-place. Je voert samen met je keukenteam verschillende voorbereidende werkzaamheden uit. Daarnaast ondersteun je jouw team bij het bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en mag je eens in de zoveel tijd meedenken in aanpassingen van de kaart.

 

Je zorgt samen met je team voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek. Daarnaast werk je nieuwe medewerkers in en begeleid je de rest van onze Keukenkanjers zodat de keuken gestructureerd en als een geoliede machine loopt. Als leidinggevende van de keuken ben je in staat om (middels de bestaande structuur) duidelijke aanwijzingen/ instructies te geven én ook in staat om het team te motiveren en enthousiasmeren.

 

Dit ben jij

Liberty Foodbar is specifiek op zoek naar jou, wanneer je aantoonbare vakinhoudelijke kennis en ervaring meebrengt, op het minimale niveau van zelfstandig werkend kok. Je vindt het leuk om een gevarieerd pakket aan taken en verantwoordelijkheden te hebben. Daarnaast ben je een echte teamplayer. De balans houden tussen snel schakelen en even stilstaan om te analyseren is iets wat bij jou past en waarbij je jouw verschillende skills in kunt zetten, zoals onder andere;

  • – De gerechten die tip top de keuken verlaten;
  • – Het inleren van nieuwe medewerkers en begeleiden van je team op o.a. gestructureerd werken en HACCP;
  • – Je vindt het daarnaast prima om mee te draaien in het rooster, waardoor je, in overleg, zowel door de weeks als weekenddiensten draait.

 

Dit vragen we van jou

We zijn specifiek op zoek naar jou wanneer je aantoonbare vakinhoudelijke kennis en ervaring meebrengt, op het minimale niveau van Zelfstandig werkend kok. Je vindt het leuk om een gevarieerd pakket aan taken en verantwoordelijkheden te hebben. Snel schakelen is iets wat bij jou past en waarbij je jouw verschillende skills in kunt zetten, zoals onder andere; de gerechten die tip top de keuken verlaten, het inleren van nieuwe medewerkers en begeleiden van je team op o.a. gestructureerd werken en HACCP. Je vindt het daarnaast prima om mee te draaien in het rooster, waardoor je, in overleg, zowel door de weeks als weekenddiensten draait.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de balans tussen werk / privé goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO. Funfact: na 22:00 krijg je maar liefst 125% betaald! We starten met een contract voor bepaalde tijd en wanneer blijkt dat we een goede match zijn, is er vooruitzicht op een vast contract.

 

Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Mail jouw contactgegevens en een korte motivatie via info@liberty-foodbar.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Dave via Dave@liberty-foodbar.nl of loop even binnen.

 

 

Solliciteren?