Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een leidinggevende die Liberty mee naar ‘the next level’ wil tillen! Die begrijpt dat de beste service voor gasten enkel mogelijk is, wanneer medewerkers op een voor hen passende manier gecoacht, begeleid en aangestuurd worden om het beste uit henzelf te halen. Die OOK begrijpt dat structuur en processen essentieel zijn als voedingsbodem om talenten verder te ontwikkelen, met als doel ‘de beste kwaliteit voor de organisatie’. Die het gaaf vindt om een essentiële rol te hebben in het creëren en vasthouden van een gezellige en ook professionele sfeer. Gaat jouw hart hier al sneller van kloppen? Jeuken jouw handen om met ons
jonge, dynamische team aan de slag te mogen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Zo ziet je werk eruit

Je valt als Leidinggevende Bediening onder de verantwoordelijkheid van het Kaderteam. Jij stuurt het barhoofd, de wijklopers, food- en drankrunners en bar backup aan en coacht hen. Daarnaast ben je degene die de afstemming heeft met de Leidinggevende Keuken. Je zorgt voor een duidelijke en korte briefing voordat een medewerker begint, zodat iedereen precies weet wat er van hen verwacht wordt die dag. Natuurlijk kan iedereen op tijd pauze nemen en je hebt oog voor een strakke EN kwalitatieve personeelsplanning. Mocht het een keer voorkomen dat een gast een klacht heeft over een gerecht of service, dan ben jij creatief genoeg om deze klacht naar tevredenheid op te lossen. Op het moment dat de Leidinggevende Keuken afgewerkt is, ben jij aanspreekpunt voor de keuken. Dit betekent dat je meedenkt bij eventuele vragen en vóórdat de laatste keukenmedewerker naar huis gaat, de keuken controleert met behulp van de sluitlijst van de keuken. Je wordt altijd in goed overleg wisselend ingepland en bij een avonddienst werk je op het einde hiervan samen met je collega’s de sluitlijst af om vervolgens op het einde van je dienst samen gezellig een sluitdrankje te drinken. Vanzelfsprekend stellen we jouw input op prijs, dus als je gave ideeën hebt om je werk NOG beter uit te kunnen voeren, horen we dit graag!

 

Over Liberty Foodbar

Wij zijn Liberty Foodbar, gelegen in het mooie centrum van Bladel. Bij ons gaat alles om FRESH FOOD ⚓ GREAT DRINKS ⚓ NICE PEOPLE. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. We werken met plezier en dat stralen we uit. Zo wordt de beleving voor de gast natuurlijk ook ontzettend gezellig.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en –
tijden, zodat de balans tussen werk / privé goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO. Funfact: na 22:00 krijg je maar liefst 125% betaald! We starten met een contract voor bepaalde tijd en wanneer blijkt dat we een goede match zijn, is er vooruitzicht op een vast contract.

 

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:
info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘leidinggevende bediening’

Vragen? Loop even binnen of bel even naar 0497-  225 400 en vraag naar Dave (Bedrijfsleider).

 

Solliciteren?