Ben jij onze nieuwe collega?

We hebben een gloednieuwe functie in de aanbieding! Omdat we steeds meer aanvragen krijgen voor het cateren tijdens events, zijn we op zoek naar die enthousiasteling die dit verder vorm wil gaan geven. Mogen we jou midden in de nacht wakker maken voor het organiseren van de catering van bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsborrel? Het concretiseren van een draaiboek, in overleg inplannen van medewerkers en het opbouwen / klaarzetten op de locatie en het coördineren en meehelpen tijdens het event zijn dingen waar jij energie van krijgt. Vervolgens breek je alles weer af en zorgt voor een goede afwikkeling. En mocht het nu wat minder druk zijn qua events, werk je gezellig wat uurtjes in de keuken mee. Herken jij jezelf in deze tekst? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Zo ziet je werk eruit

Je valt als eventmanager onder de verantwoordelijkheid van het Kaderteam. Jouw primaire taken zijn het oppakken en tot in de puntjes verzorgen van eventaanvragen. Zodra er een aanvraag binnenkomt, zorg je ervoor dat je voldoende informatie bij de opdrachtgever ophaalt om een goed beeld te vormen van wat er gevraagd wordt. Op basis van dit beeld stem je met de juiste personen af over de haalbaarheid qua menu wensen en inzet van collega’s. Vervolgens zet je een draaiboek in elkaar en ga je het regelen. Je bent zowel de coördinator als meewerkend collega gedurende het event. Opbouwen en klaarzetten, mee faciliteren en afbreken en opruimen, het hoort er allemaal bij. In periodes dat er minder events zijn, wordt jouw inzet ontzettend gewaardeerd als collega van het keukenteam. Vanzelfsprekend stellen we jouw input op prijs, dus als je gave ideeën hebt om je werk NOG beter uit te kunnen voeren, horen we dit graag!

 

Over Liberty Foodbar

Wij zijn Liberty Foodbar, gelegen in het mooie centrum van Bladel. Bij ons gaat alles om FRESH FOOD ⚓ GREAT DRINKS ⚓ NICE PEOPLE. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. We werken met plezier en dat stralen we uit. Zo wordt de beleving voor de gast natuurlijk ook ontzettend gezellig.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de balans tussen werk / privé goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO. Funfact: na 22:00 krijg je maar liefst 150% betaald! We starten met een contract voor bepaalde tijd en wanneer blijkt dat we een goede match zijn, is er vooruitzicht op een vast contract.

 

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:
info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘Eventmanager’

Vragen? Loop even binnen of bel even naar 0497-  225 400 en vraag naar Dave (Bedrijfsleider).

 

Solliciteren?