Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een spontane, gezellige collega die er niet vies van is om de handen uit de mouwen  te steken! Ben jij die persoon die het erg leuk vindt om precies te weten welke drankjes je onze gasten  voorschotelt? En er daarnaast erg veel energie van krijgt om het iedereen naar de zin te maken? Heb jij  naast school en je drukke sociale leven nog wat uurtjes vrij om bij de meest sfeervolle horecazaak in De  Kempen te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Zo ziet je werk eruit

Op basis van een oproepcontract en in goed overleg met je leidinggevende, word je in ieder geval 2x per week ingepland om jouw ding te doen. Jij zorgt ervoor dat de tafels in jouw wijk er tip top uitzien; schone tafels, lege asbakjes, plantjes op hun plek. Zodra het barhoofd de drankjes voor je klaar heeft gezet, check je de order en serveer je deze vervolgens lekker vlot bij de gast, waarbij je vanuit jouw enthousiasme uit kunt leggen welke drankjes je voor hen neerzet. Wanneer de gasten klaar zijn, haal je vervolgens het servies uit. Het is jouw taak om de uitgifteplek en debarrasseer plek netjes te houden en hier let je dan ook goed op. Je wordt altijd in goed overleg wisselend ingepland. Overdag lekker runnen en bij een avonddienst werk je aan het einde van de avond samen met je collega’s de sluitlijst af om vervolgens op het einde van je dienst samen gezellig een sluitdrankje te drinken. Vanzelfsprekend stellen we jouw input op prijs, dus als je gave ideeën hebt om je werk NOG beter uit te kunnen voeren, horen we dit graag!

 

Over Liberty Foodbar

Wij zijn Liberty Foodbar, gelegen in het mooie centrum van Bladel. Bij ons gaat alles om FRESH FOOD ⚓ GREAT DRINKS ⚓ NICE PEOPLE. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. We werken met plezier en dat stralen we uit. Zo wordt de beleving voor de gast natuurlijk ook ontzettend gezellig.

 

Dit bieden we jou

Bij Liberty Foodbar vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een gedreven team, werken hard en zorgen daarnaast voor de nodige gezelligheid! We denken met je mee in werkdagen en -tijden, zodat de balans tussen school en werk goed blijft. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat jouw werk afwisselend blijft en wanneer je ambities hebt om door te groeien, zullen we zeker de mogelijkheden met je verkennen. We helpen je op verschillende manieren te groeien, zoals met ‘coaching-on-the-job’ als het doorlopen van onze online Liberty Foodbar Academy. Je stapt qua salaris in conform Horeca CAO en op het moment dat je doorgroeit, kom je in de Liberty Foodbar loontabel terecht, welke BOVEN CAO zit. En in de avonduren krijg je na 22:00 maar liefst 125% betaald!

 

Zo solliciteer je

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar:
info@liberty-foodbar.nl  onder vermelding van ‘Drankrunner’

Vragen? Loop even binnen of bel even naar 0497-  225 400 en vraag naar Dave (Bedrijfsleider).

 

Solliciteren?