38 uur per week

 

Dit is Liberty Foodbar

FRESH FOOD GREAT DRINKS NICE PEOPLE

Dit is waar het bij ons om draait. Dit doen wij vanuit sociaal werkgeverschap, wat betekent dat we vanuit meerdere kanten instroom van collega’s en stagiaires binnen krijgen. Daarnaast hebben we ook de uitdaging om in deze tijd extra scherp te blijven op de gestelde doelen en is een stukje flexibel denken nodig om op koers te blijven.

Vind jij het een uitdaging om onze visie en doelstellingen mee verder te ontwikkelen en uit te rollen?  Afwisseling en dynamiek zijn jou op het lijf geschreven? Dan ben jij wellicht onze  nieuwe bedrijfsleider!

 

Zo ziet je werk eruit

Als bedrijfsleider ben je een beetje dat schaap met 5 poten.

  • Als onderdeel van het management ontwikkel je de visie en doelstellingen door naar de praktische uitvoering op de werkvloer. Op basis hiervan stuur je de volledige organisatie aan.
  • Coachen en begeleiden is iets wat jou energie geeft en je neemt dan ook de tijd om medewerkers op hun eigen niveau te laten ontwikkelen.
  • Daarnaast houd je ook de doelstellingen vanuit de cijfermatige kant strak op je netvlies. Zo blijven onder andere de loonkosten dankzij jou binnen de gestelde normen en wordt er zorgvuldig besteld.
  • Als bedrijfsleider heb je een afwisselende werkweek. Zo draai je mee op de vloer in zowel bedienings- als keukendiensten. Op deze manier blijf je op de hoogte van de ontwikkeling van je collega’s en de kwaliteit en efficiëntie van onze processen.
  • Daarnaast heb je meerdere overstijgende aandachtsgebieden. Deze zijn onder andere gericht op roosteren, bestellen en personeelsbeleid.

 

Dit bieden wij jou

Het salaris ligt tussen € 2530 – € 3475,- (op basis van een fulltime dienstverband) afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast deel je mee in de fooien en wordt je vanaf 22.00u ’s avonds ook 125% uitbetaald. Omdat we werk-privé balans ontzettend belangrijk vinden, werk je met een vast rooster, waarin je werkdagen en – tijden in overleg worden vastgelegd. Je komt terecht in een bijzonder gezellig en hecht team waar we elke dag vol enthousiasme werken om de beste in de regio te  zijn. We zijn daarnaast buitengewoon collegiaal en hebben aandacht voor elkaar. Heb je de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen? ook daar denken we met je in mee. 

 

solliciteren

Ben jij binnenkort ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan snel! Stuur je sollicitatie naar: info@liberty-foodbar.nl onder vermelding van ‘Bedrijfsleider’.

Vragen? Bel dan even naar 06 54363733 zodat de eigenaar, Dick, jou kan bijpraten. Binnenlopen mag natuurlijk ook, vraag dan even naar Dave, Dick of Ilona

 

gesprekken vinden plaats in de week van 20 november 2023